Om oss

Velkommen

til en hyggelig handel

Sareptas Brukthandel

Sareptas Brukthandel er den første bruktbutikken i Froland som er  et rent misjonsprosjekt. 28. november 2015 ble butikk nummer to startet på Tromøya i Arendal. Inntekten går i sin helhet til Himmelpartner sitt misjonsarbeid. All arbeidskraft er  ulønnet dugnadsinnsats fra et  entusiastisk Himmelpartnerteam.   

Himmelpartner

Himmelpartner er en misjonsorganisasjon som  offisielt ble stiftet i 2006.  Inge Røysland er ansatt som evangelist og  organisasjonenens hovedvirke er å utbre evangeliet. Arbeidet består i alt fra store korstog i India, Pakistan, Afrika til små outreaches blant unådde stammer i Nord-Kenya. I Kenya har vi plantet flere menigheter og 4 skoler.


Fra 2015 blir  Europa et nytt satsningsområde  for Himmelpartner. Flere teltkampanjer er under planlegging i flere forskjellige land på kontinentet. Vi har nå et møtetelt som tar opp til 2000 sitteplasser stasjonert i Ungarn.


Virksomheten er drevet av  partnere, bedrifter og menigheter.  En stor del av inntekten kommer fra såkalte låvefester og konserter.  Etter å ha arrangert loppemarkede to år på rad  utviklet det seg en  ide om å starte bruktbutikk. 


Himmelpartner er i sterk vekst og utvider sin virksomhet til stadig nye land. På  www.himmelpartner.no kan du lese mer om det som skjer. Du kan også følge Inge Røysland på facebook.


Har du ting du ønsker å gi bort til Sareptas Brukthandel, kan du ta kontakt med oss: